Nyitva: H-V 7:30 - 18
Rendelés: 06 30 995 9663

Törzsvásárlóinknak

Ha Ön még nem törzsvásárlónk, csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz!
 

A SZOKI Cukrászatot 15 évvel ezelőtt, 1998. augusztus elsején alapította Szokolainé Zana Ilona és cukrászmester fia. Az alapítást követő évek során a családi vállalkozás folyamatosan bővítette tevékenységét és mára már a család többi tagja is a vállalkozásban dolgozik.

Orosháza belvárosában a Vásárcsarnokban süteménybolt és fagyizó, a Kossuth utcán csavaros fagyizó, Gyopárosfürdőn a strand területén pedig szezonális jelleggel fagyizó működik a vállalkozás üzemeltetésében. 2008. májusától egy fagylaltos autó is közlekedik Orosháza belvárosában és a külső városrészeken, illetve számos városi rendezvényre is meghívást kap a „fagyis kisautó”. 2012-ben tovább bővült a családi vállalkozás, a békéscsabai TESCO Áruház üzletsorán sütemény és fagylalt várja az áruházba látogató vásárlókat. A nyári hónapokban Orosháza több pontján fagylalt automatákból kiadott csavaros fagylalttal hűsíthetik magukat a vásárlók. A közelmúlt bővítésének eredményeként Békés megye több élelmiszerboltjában is megtalálhatóak a SZOKI Cukrászat által készített, előre kicsomagolt sós és édes teasütemények.

A vállalkozás által működtetett egységekben hagyományokon alapuló, saját receptek alapján, minőségi alapanyagokból kézzel készített cukrászsütemények, valamint saját készítésű főzött fagylaltkülönlegességek várják a kedves vásárlókat.

Mind a cukrászüzem, mind pedig a vállalkozás által üzemeltetett egységek teljes mértékben megfelelnek a HACCP rendszer által megkövetelt elvárásoknak. A cukrászmester irányításával és a szakképzett alkalmazottak hozzáértő munkájával működő cukrászat a vásárlók minden igényét ki tudja elégíteni, legyen szó akár egy mindenki által kedvelt sima krémesről, egy csokitortáról, egy különleges figurás tortáról, vagy akár egy gyönyörű esküvői tortáról.

A folyamatos bővítéseknek és technikai fejlesztéseknek köszönhetően a vállalkozás versenyképessége nagymértékben megnövekedett az elmúlt évek során, mivel állandó rendszerességgel, nagy mennyiségű, minőségi termékek kerülnek előállítására.

A cukrászat célja, hogy a hagyományos minőséget megőrizve, mindenki számára elérhető áron kínált termékekkel álljon vásárlói rendelkezésére. Ez a cél megvalósulni látszik, mivel a törzsvásárlói programnak köszönhetően a vállalkozás mára már stabil vásárlói körrel büszkélkedhet, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fokozatosan növekszik.

Reméljük megtisztelnek bizalmukkal, és ellátogatnak hozzánk a SZOKI süteményboltokba és fagyizókba!

Szokolainé Zana Ilona egyéni vállalkozó

Cukrászdánkról mondták

Gyerekkoromban ettem utoljára olyan citromfagyit, amit a Szoki Cukrászdában lehet kapni! - Anita
„Megkoronázták az esküvőnket, a menyasszonyi tortánk nemcsak gyönyörű volt, hanem nagyon finom is, a vendégek nem győzték enni, az utolsó szeletig elfogyott! Köszönjük Szoki Cukrászda!” - Anna & Péter
Finom házias sütik, kedves kiszolgálás, szeretünk oda járni! - Nagyné Vera
Scroll to top