Nyitva: H-V 7:30 - 18
Rendelés: 06 30 995 9663

Törzsvásárlóinknak

Ha Ön még nem törzsvásárlónk, csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz!
 

Lakodalmakra, családi vagy céges rendezvényekre sütemények, torták elkészítését és kiszállítását kis- és nagy mennyiségben egyaránt vállaljuk.

Álmodják meg gyönyörű menyasszonyi vagy különleges alkalomra szóló tortájukat, és mi elkészítjük Önöknek.

Amennyiben ránk bízzák a döntést, nem fognak csalódni, kreatív cukrászmesterünk elkészíti Önöknek az alkalomhoz illő tortákat. Igény esetén fagylalt kiszállítása is kérhető az előre egyeztetett időpontra.

További kérdéseikkel kérjük, hívják a főoldalon látható telefonszámot!

A régióban egyedülálló, egyedi megjelenésű fagylaltos autónkkal vállaljuk céges vagy egyéb rendezvényeken való részvételt.

A fagylaltos autó 10 féle fagylalttal, kávéval és hűtött üdítőkkel áll az Önök rendelkezésére.

További kérdéseikkel kérjük, hívják a főoldalon látható telefonszámot!

A SZOKI Cukrászda fagylalt automaták kihelyezését is vállalja nagy létszámot foglalkoztató gyáregységekbe, nagy forgalmú kereskedelmi egységekbe, stb.

A fagylalt automaták 2 féle ízű (csoki-vanília) csavaros fagylaltot adnak ki, mely gyermekkorunk élményét varázsolja napjainkba.

Az automaták kihelyezésével kapcsolatban kérjük, hívják a főoldalon látható telefonszámot!

Főzött kézműves tejes és gyümölcs fagylaltok egyenesen a gyártótól!

Vállaljuk cukrászdák, bárok, kávézók, pizzériák, éttermek részére saját készítésű fagylaltunk kiszállítását, igény esetén fagylaltos vitrin kihelyezésével is.

A részletekért kérjük, hívják a főoldalon látható telefonszámot!

A SZOKI Cukrászda örömmel szolgál ki viszonteladókat is. A már megszokott sütemény-és tortakínálat mellett sós- és édes teasütemények széles választékával állunk rendelkezésükre.

A teasütemények tálcás és lédig kiszerelésben is rendelhetőek. A sütemények mellett közel 40 különféle tejes, illetve gyümölcs fagylalt rendelésére is lehetőség van.

További kérdéseikkel kérjük, hívják a főoldalon látható telefonszámot!

Scroll to top